AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılan Başkan Fırat Görgel, “Deprem sonrası yeniden yapılanma sürecinde hem bugünü hem de yarını gözeten projelerimizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Ortak akılla, güçlü teşkilat yapımızla şehrimizi daha yaşanabilir ve daha dirençli bir geleceğe hazırlıyoruz” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılarak şehir genelindeki yatırımlar, projeler ve yeniden yapılanma çalışmaları hakkında kapsamlı değerlendirmelerde bulundu. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen toplantıya; 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Tuba Köksal, Mevlüt Kurt ve Mehmet Şahin’in yanı sıra AK Parti İl Başkanı Muhammed Burak Gül, ilçe belediye başkanları, teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda, Kahramanmaraş’ın her alanda güçlendirilmesine yönelik çalışmalar ele alındı. Altyapı ve ulaşım yatırımları, kentsel yenileme projeleri, sosyal destek mekanizmaları, kültür sanat faaliyetleri ve ilçelere yönelik hizmetler toplantının ana gündem maddelerini oluşturdu. Başkan Görgel, hem sürdürülen projeleri anlattı hem de katılımcılardan gelen soruları yanıtladı.
Başkan Görgel toplantıda dayanışma ve ortak aklın önemini vurgulayarak, teşkilat ile yerel yönetim arasındaki güçlü koordinasyon sayesinde Kahramanmaraş’ın deprem sonrası yeniden yapılanma sürecinde önemli mesafe kat ettiğini ifade etti.

“Şehrimiz İçin Tüm İmkânlarımızla Sahadayız”
Toplantıya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Fırat Görgel şu ifadeleri kullandı:
“Bugün İl Danışma Meclisi’nde teşkilatımız, milletvekillerimiz, ilçe belediye başkanlarımız ve hemşehrilerimizle bir araya gelmenin memnuniyetini yaşadık. Kahramanmaraş’ın güçlü yarınlara hazırlanması adına yaptığımız çalışmaları paylaşma ve kıymetli görüşleri alma fırsatı bulduk.

Büyükşehir Belediyesi olarak ulaşımdan altyapıya, sosyal hizmetlerden kültür ve sanata kadar şehir genelinde çok kapsamlı yatırımlar hayata geçiriyoruz. Deprem sonrası yeniden yapılanma sürecinde şehrimizin öncelikli ihtiyaçlarını merkeze alan projeleri hem bugünü hem de yarını gözeterek sürdürüyoruz.
Toplantıda dile getirilen her görüş bizim için yol gösterici bir değerdedir. Ortak aklı esas alarak teşkilatımızla uyum içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hedefimiz; Kahramanmaraş’ı daha yaşanabilir, daha dirençli ve herkes için daha güçlü bir şehir hâline getirmektir.”

